Книги Валути
Онлайн магазин за книги knigite-bg.com
Моята кошница: 0 продукта
Книги
Книги Търсене:
КнигиНай-нови книгиПромоции на книгиМоят АкаунтПотребителска КошницаКонтактиСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
Категории продукти
Препоръчайте ни
Прати на приятел.
 
Ляв банер
 
Книги » Онлайн магазин » Здраве и медицина »


Диета за плосък корем. Революционната диета


Диета за плосък корем. Революционната диета

цена 13.45лева
 
 
Отзиви


Категория: Здраве и медицина

Автор: Дейвид Зинченко

Представете си, че си сваляте ризата, поглеждате в огледалото и не виждате никакъв корем.
Не малко коремче. Не съвсем мъничко. Не и симпатично коремче, което да ти е приятно да боцнеш с пръст, нито пък коремче като мъфинче, което съвсем леко се подава над талията на дънките, да не говорим за по-изявена пухкавост или пък шкембе.
Никакъв корем. На мястото на онази мекота виждате съвършено плосък корем, набразден от мускули. Повечето хора отдавна са изоставили този идеал. Приели сме мазнините по корема за неизбежно бреме, спътник за цял живот, просто нормална част от това да си нормално човешко същество.
Плосък корем? Това е за ония типове от кориците на списание „Пийпъл“, ония с личните треньори, личните специалисти по хранене и личните машини за липосукция в мазетата на именията им в Бевърли Хилс. Обикновени хора като вас и мен? Ние винаги сме страдали от угризения, когато трябва да се съблечем по бански, винаги сме малко недоволни от обиколката на кръста и винаги ще е по-вероятно да страдаме от последствията, които нежеланото качване на килограми нанася на здравето. Просто си е така.
Но това не е вярно. Не е наложително да живеем така. Като редактор по хранене и уелнес за „ABC Нюз“, редактор на „Менс Фитнес“ и бивш главен редактор на списания „Менс Хелт“, „Уиминс Хелт“ и „Превеншън“ съм прекарал цялата си кариера в научаване на нови и нови неща за коремните мазнини – откъде се появяват, какво ни причиняват и как можем да се борим с тях. Обиколил съм буквално целия свят, за да изнасям лекции за мазнините – от стартиране на списания за фитнес и правилно хранене в Европа и Африка до отразяване на навиците на спортистите на олимпийските игри в Пекин. Така че е вероятно да знам за корема ви повече от всеки друг на Земята. И знам следното: за вас и семейството ви, за здравето, щастието и дори за финансовото ви бъдеще няма по-голяма заплаха от онази буца мазнина, която се е настанила в скута ви и се е сгушила пред корема. Това е торпедо, насочено в тялото ви, ракета, изстреляна в гърдите ви. Това е жив и растящ организъм, чиято цел е да съсипе живота ви. А аз създадох съвършената програма, за да я накараме да изчезне. Плосък корем: това е целта.

 


 
Книгата е добавена в нашия онлайн магазин на събота 16 април, 2016.
Ниски цени на книги. Copyright © knigite-bg.com 2010
Моята кошница
  0 продукта
Автори

Автори
- Други книги
Уведомение
Съобщавайте ми за новини  Диета за плосък корем. Революционната диета
Отзиви за книги
Напишете вашето мнение за стоката!
 
Десен банер
 
 
Current Parse Time: 0.220 s with 180 queries