Книги Валути
Онлайн магазин за книги knigite-bg.com
Моята кошница: 0 продукта
Книги
Книги Търсене:
КнигиНай-нови книгиПромоции на книгиМоят АкаунтПотребителска КошницаКонтактиСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
Категории продукти
Препоръчайте ни
Прати на приятел.
 
Ляв банер
 
Книги » Онлайн магазин » Енциклопедии, списания »


Грозните животни


Грозните животни

цена 14.40лева
 
 
Отзиви


Категория: Енциклопедии, списания

Автор: Саймън Уот

Не може всички да сме панди.

"Надявам се тази книга да покаже, че не само красотата, а и грозотата е единствено в погледа на наблюдателя и че само защото някое животно е ощетено откъм външност, не трябва да го оставяме на произвола на съдбата. Някои от най-смахнато изглеждащите живи създания са възхитителни именно заради отблъскващата си анатомия. Техният огромен нос, смешна муцуна или нехармонична окраска ги прави единствени по рода си.

Стига сме пренебрегвали ощетените откъм външен вид рожби на Майката природа! Заради пословичната привлекателност на пандата цял свят знае за тежкото ѝ положение, но повечето видове нямат същия късмет. Тази книга цели да хвърли светлина върху няколко от многобройните пренебрегвани и недолюбвани чудеса на животинския свят. Грозотата им скрива невероятните им биологични особености и ни пречи да забележим, че те се нуждаят от помощта ни. Време е да възпеем грозните животни! Нямам нищо против пандата, но тя вече си има достатъчно защитници. А животните в тази книга са немили-недраги. Всеки жив вид е протичащ пред очите ни експеримент на еволюцията, който има с какво да ни удиви. Трябва само да се вгледаме по-внимателно."
Саймън Уот


"Дружеството за защита на грозните животни" е комедийно предаване с природозащитна насоченост, което стана основа на тази книга. Дружеството е основано от биолога, писател и телевизионен водещ Саймън Уот и има за цел да представи някои ощетени откъм външен вид рожби на Майката природа. През септември 2012 г. сътрудниците му съвместно с "Националното състезание по наука и техника" призоваха зрителите от цял свят да гласуват за най-грозно животно на планетата.

 

 


 
Книгата е добавена в нашия онлайн магазин на четвъртък 21 май, 2015.
Ниски цени на книги. Copyright © knigite-bg.com 2010
Посетителите, който закупуват този продукт също така избират


Шерлок Холмс и Отрядът от улица Бейкър - книга 1: Падането на Шеметните Залинда

Шерлок Холмс и Отрядът от улица Бей

Моята кошница
  0 продукта
Автори

Автори
- Други книги
Уведомение
Съобщавайте ми за новини  Грозните животни
Отзиви за книги
Напишете вашето мнение за стоката!
 
Десен банер
 
 
Current Parse Time: 0.276 s with 181 queries