Книги Валути
Онлайн магазин за книги knigite-bg.com
Моята кошница: 0 продукта
Книги
Книги Търсене:
КнигиНай-нови книгиПромоции на книгиМоят АкаунтПотребителска КошницаКонтактиСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
Категории продукти
Препоръчайте ни
Прати на приятел.
 
Ляв банер
 
Книги » Онлайн магазин » Бизнес и икономика » Мениджмънт, Човешки ресурси »


Щом аз мога и ти можеш


Щом аз мога и ти можеш

цена 11.70лева
 
 
Отзиви


Категория: Мениджмънт, Човешки ресурси

Автор: Бойко Манев

Книгата "Щом аз мога, и ти можеш!" е предназначена за всички, които са осъзнали колко е важно да бъдеш позитивен, колко необходима е правилната себеоценка и колко полезно е да се експериментира.

Амбицията на автора е да помогне на тези, които искат да го последват, да постигнат крайната си цел – финансова независимост. Той споделя примери, дава съвети, предлага насоки въз основа на личния си опит, като отчита погрешните си практически стъпки или нагласи. В тази книга младият човек ще открие много прилики със своята съдба, от една страна, както и много различия, от друга, но и много напътствия, които биха му помогнали да успее в областта, в която се развива. Всеки има нужда от увереност, която да му помага в живота. Всеки се стреми да открие "съвършенството" и "скритата тайна", която носи, но не всеки може да открие пътя, по който да тръгне. Книгата стига до изводи относно важни аспекти от кариерното развитие на един човек – позитивното мислене, нагласата да се действа, да се комуникира / контактува с различни субекти. Как да бъдем на печалба в края на месеца както като компания, така и в личен план, как да харчим своите финанси така, че да имаме скъпи качествени неща? Заключението е ясно: всичко зависи само и единствено от теб!

Тази книга има функцията и на имиджмейкър – тя предлага стандартите и моделите за подражание и е коректив на погрешно зададени практики през годините. За автора е важно да сподели не само съвети и практики, които да очертават ролевия модел, който да се следва, но и такива, които са неуспешни и трябва да се избягват. Понякога това помага дори повече. Просто защото моделът директно се разпознава като обречен на провал. Разсъжденията, анализите и препоръките са групирани в няколко основни теми, които да стимулират читателя:

  • да бъде отворен към новото – винаги и навсякъде;
  • да се обучава – винаги и когато това е възможно;
  • да рискува – тогава, когато счита това за необходимо;
  • да бъде активен – в мислите и в действията;
  • да бъде позитивен – винаги, дори когато това му се струва трудно постижимо и невъзможно;
  • да не се подценява – човек трябва да има положителна самооценка за себе си;
  • да анализира – всяка трудност е предизвикателство и ако правилно бива анализирана, ще има правилни последствия;


Това е първата българска автобиографична книга, в която авторът споделя богатия си опит от изграждането си като мениджър, имайки благородната амбиция да предаде знанията, целеустремеността и волята си на всички млади хора. На едни тя ще предложи информация как да превъзмогнат страховете си, а на други - как да анализират постъпките си, да бъдат активни. И не на последно място ще даде на всички идея - как да успеем! Нещо, което всички искаме!
Според автора книгата "Щом аз мога, и ти можеш!" може да отвори очите на всекиго да види правилния път за себе си.

"Не можем да имаме всичко. Трябва да си направим преценка – дали и доколко това, което имаме, е това, което искаме, и доколко то ни прави да сме тези, които сме. Всичко започва и свършва с нас. С мен. С теб. С него / нея. Бъдете себе си и никой друг!"
Бойко Манев

 

 


 
Книгата е добавена в нашия онлайн магазин на четвъртък 28 януари, 2016.
Ниски цени на книги. Copyright © knigite-bg.com 2010
Моята кошница
  0 продукта
Автори

Автори
- Други книги
Уведомение
Съобщавайте ми за новини  Щом аз мога и ти можеш
Отзиви за книги
Напишете вашето мнение за стоката!
 
Десен банер
 
 
Current Parse Time: 0.512 s with 182 queries