Книги Валути
Онлайн магазин за книги knigite-bg.com
Моята кошница: 0 продукта
Книги
Книги Търсене:
КнигиНай-нови книгиПромоции на книгиМоят АкаунтПотребителска КошницаКонтактиСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
Категории продукти
Препоръчайте ни
Прати на приятел.
 
Ляв банер
 
Книги » Онлайн магазин » Художествена литература » Исторически »


Последната кралица на Индия


Последната кралица на Индия

цена 15.30лева
 
 
Отзиви


Категория: Исторически

Автор: Мишел Моран

История за живота и драматичната съдба на рани Лакшми, Непокорната кралица – символ на борбата на индийците за независимост и свобода.

Авторката Мишел Моран преплита историческите факти и художествена измислица, за да разкрие период и събития от историята на Индия, за които се знае малко у нас, но са вдъхновили цяла филмова индустрия на Боливуд.

Кралица Лакшми – индийската Жана Д’Арк, се изправя срещу британската инвазия, за да защити кралството си. Когато не успява с дипломатически ходове, повежда народа си в битка...

Разказана от гледната точка на Сита – една от жените войни на кралица Лакшми, която се ползва с пълното й доверие – книгата „Последната кралица на Индия” разказва невероятната съдба на един безстрашен владетел, на кралица, която управлява в свят, доминиран от мъже.

След Марина Фиорато, Кристи Филипс и Кейти Хикман романът „Последната кралица на Индия” притежава всичко необходимо, за да превърне Мишел Моран в следващия успешен автор на „Кръгозор” на исторически романси.

Тя има зад гърба си седем исторически бестселъра, преведени на повече от 20 езика. „Последната кралица на Индия” е първият роман, който излиза на български език.

 


 
Книгата е добавена в нашия онлайн магазин на неделя 10 април, 2016.
Ниски цени на книги. Copyright © knigite-bg.com 2010
Моята кошница
  0 продукта
Автори

Автори
- Други книги
Уведомение
Съобщавайте ми за новини  Последната кралица на Индия
Отзиви за книги
Напишете вашето мнение за стоката!
 
Десен банер
 
 
Current Parse Time: 0.315 s with 182 queries