Книги Валути
Онлайн магазин за книги knigite-bg.com
Моята кошница: 0 продукта
Книги
Книги Търсене:
КнигиНай-нови книгиПромоции на книгиМоят АкаунтПотребителска КошницаКонтактиСтартирай Cooliris Piclens слайдшоу на цял екран
Категории продукти
Препоръчайте ни
Прати на приятел.
 
Ляв банер
 
Книги » Онлайн магазин » Художествена литература » Фантастика »


Роувърандъм


Роувърандъм

цена 5.30лева
 
 
Отзиви


Категория: Фантастика

Автор: Дж. Р. Р. Толкин

Приказката "Роувърандъм" остава в богатия архив на писателя няколко десетилетия. Публикувана е за първи път през 90-те години под вещата редакция на Кристина Скъл и Уейн Хамънд, които намират в текста и препратки към различни източници - от норвежките саги до Едит Несбит, - както и първообраза на елементи от класическата Толкинова митология. Освен пълния текст на приказката настоящото издание включва богат предговор и бележки на редакторите, безценни за почитателите на Толкин, както и пет оригинални авторови илюстрации.
По време на семейна почивка през 1925 г. малкият син на Толкин, Майкъл, изгубва любимата си играчка куче на плажа. За да го успокои баща му измисля приказка за истинско кученце превърнато в играчка от магьосник и изпратено до луната и под водата от "пясъчен вълшебник".
Забавна и находчива, "Роувърандъм" далеч надхвърля рамките на обикновена приказка за деца. Тя ще достави удоволствие на читателя с усет към тънките езикови игри и увлекателния сюжет и най-вече на почитателя на Толкин, жаден да вникне в неговия уникален свят.

 


 
Книгата е добавена в нашия онлайн магазин на петък 07 декември, 2012.
Ниски цени на книги. Copyright © knigite-bg.com 2010
Моята кошница
  0 продукта
Автори

Автори
- Други книги
Уведомение
Съобщавайте ми за новини  Роувърандъм
Отзиви за книги
Напишете вашето мнение за стоката!
 
Десен банер
 
 
Current Parse Time: 0.313 s with 182 queries